Diensten 

Decanter Services:

Om uw decanter efficiënt en optimaal te laten functioneren, kunt u gebruik maken van een uitgebreid preventief onderhoudsprogramma. Dit onderhoudsprogramma kan worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Met ons preventief onderhoudsprogramma verzekert u zich voor onderhoud aan uw decanter waardoor deze optimaal blijft functioneren. Het preventief onderhoudsprogramma bestaat uit gepland onderhoud, tussentijds onderhoud en groot onderhoud (revisies).

Door het gebruik van diverse meetapparaten kunnen wij aankomend onderhoud voor u in kaart brengen. Zo voorkomt u stilstand en kunt u aanzienlijk op de kosten besparen. 

Wij beschikken over meerdere decantersystemen. Indien gewenst bestaat hierdoor de mogelijk om een tijdelijke decanter te plaatsen om downtime te reduceren. 


Zeefbandpers and Bandindikker Services:

Taneco BV biedt u een uitgebreide service voor uw zeefbandpersen en bandindikkers. Van het wisselen van de zeefband tot complete revisies. Ontzorging van de klant staat hierbij centraal. Zowel technische en operationele ondersteuning bij de installaties als technologische ondersteuning in het proces zijn bij onze service inbegrepen.

Taneco BV is leverancier van Voith spiraalbanden.  

 

Verhuur machines:

Bij Taneco BV kunt u professionele machines huren. Doordat we machines zowel verhuren (lange en korte termijn) als verkopen, hebt u de keus uit de meest geschikte oplossing voor uw situatie. We kunnen allerlei machines en accessoires leveren die u nodig hebt om veilig en efficiënt te werken. Desgewenst kunnen we de machines 7 dagen per week, 24 uur per dag onderhouden en repareren.

Het aanbod machines voor de verhuur zijn onder andere:


Decanter                              - Veelal ingebouwd in
15Ft of 20Ft containers, welke in zeer korte tijd inzetbaar zijn
Warmtewisselaars               - Zowel ingebouwd in een container als skid built units in te zetten. 
Polymeer doseer systemen - Complete polymeer aanmaakunits voor vloeibare en poedervormige producten inclusief doseerpompen

   

Bij Taneco BV is het tevens mogelijk om bij de verhuur van de machines gebruik te maken van onze gekwalificeerde operators. Zo staan wij 24/7 garant voor service.  

Leveren van Operators:

Bent u op zoek naar ervaren operators voor bepaalde tijd? Taneco BV biedt u de mogelijk om gebruik te maken van onze vakkundige operators. Onze operators beschikken onder andere over ruime ervaring met betrekking tot verschillende ontwateringsinstallaties en communale afvalwaterzuivering. Zo bent u altijd verzekerd van een flexibele en snelle inzet.  

 

Leveren van complete installaties:

Binnen ons concern hebben wij tevens de mogelijkheid om complete installaties te leveren. Taneco BV biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte installaties voor u te ontwerpen en te bouwen door een team van ervaren engineers. Vervolgens worden de installaties op locatie geïnstalleerd. Wij bouwen niet alleen de installaties, maar kunnen naar gelang uw wensen ook de installaties beheren. Op deze manier zijn wij in staat om altijd de juiste kwaliteit te leveren.