Over ons

Ons ontstaan:
Taneco BV is ontstaan uit een samenwerking tussen Task Environmental Services BV en WZ International B.V.


Beide bedrijven zijn actief in projecten met betrekking tot separatie en filtratie. Task Environmental Services BV levert technische producten en diensten voor olie- en gaswinning. Het is vooral actief bij het boren naar olie en gas. WZ International levert installaties, producten en diensten met betrekking tot waterzuivering. Samen hebben zij WAB International BV gestart en hierbij is Taneco BV in het leven geroepen om de service te verlenen.

Door de samenwerking tussen deze bedrijven kunnen wij u zeer uitgebreide ervaring en kennis garanderen. Er zijn bekwame operators beschikbaar die voor u de service kunnen verlenen. Het stelt ons in staat een duidelijke toegevoegde waarde te bieden. 

Ons doel:
Ons doel is om op een adequate manier service te verlenen. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is het verlagen van de downtime.

Taneco BV biedt de mogelijkheid om service en revisie in zeer korte tijd uit te voeren. Wij hebben de beschikking over een ruime onderdelenvoorraad en bekwame Engineers. Hierdoor kan snel service worden verleend en is uw product in korte tijd weer operationeel.

Tevens beschikken wij over mobiele units. Deze kunnen worden geplaatst om ervoor te zorgen dat de downtime tot een minimum wordt beperkt. 

In geval van storing, reparatie, revisie of vraag over specificaties, prestaties of reserveonderdelen kunt u te allen tijde terecht bij Taneco BV. 

Ons specialisme:
Taneco BV is vooral gespecialiseerd op het gebied van zeefbandpersen, decanters, bandindikkers, waterbehandelingsinstallaties, zeef- en scheidingstechnieken en polymeer systemen. Wij streven naar een perfecte dienstverlening en bieden een scala aan oplossingen en gespecialiseerde diensten op het gebied van service en revisie, waarbij we voortdurend streven naar het beperken van diverse risico’s.

Onze belangrijkste diensten zijn:

·        Onderzoeken en adviseren

·        Service en onderhoud

·        Verhuur equipement en operators

·        Opleiden van operators

·        Reparaties en levering reserveonderdelen